Skattjakt

CollageJag har blivit med Traderakonto och lagt ut min första vara till försäljning. Björn Ferrys OS-tröja. Budgivningen slutar i morgon kl 21:30; HÄR kan du se annonsen och givetvis även buda om du känner för det.

Hela grejen med att leta kläder och prylar på loppisar och auktioner tilltalar mig. Jag gillar återbruk! Har man flyt kan man hitta riktiga skatter. Och jag älskar att gräva ur garderober och gömmor. Fast bäst på att göra utgrävningar är Björn. Just nu har vi ett berg, som jag försökt stuva in under trappen på bottenvåningen – med största sannolikhet blir det fler superloppisar och Traderaauktioner i framtiden! Jag har även ett par antika saker som jag lurar på att värdera HÄR via www.westlingvardering.se Ska bara göra en första gallring så jag inte värderar vilket skrot som helst – nyfikenheten i det här fallet kostar ju ändå 349 svenska riksdaler, men om alternativet är att packa in sig i en bil eller på annat sätt transportera sig ett antal mil och eventuellt tvingas stå i kö, för att få en sak värderad, ja då är valet enkelt om nyfikenheten behöver stillas.

SAMSUNG CSCBörjar bli en hyfsad samling grejor som vi ej behöver under trappan. Bara att börja sortera, värdera, sälja och skänka bort. För mycket grejor skapar bara ångest.

Tags:

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.